Therese Johaug får sitt livs åktur av The Stig

Therese Johaug är allt som oftast snabbast upp för backarna i Holmenkollen, denna gång är det dock inte hon som sätter tempot.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I onsdags fick Therese Johaug en privat åktur med Top Gears The Stig. Johaug som enligt sig själv är mest van med att köra traktor fick dock en rejält chock när The Stig visade sina kunskaper bakom ratten. Therese vågar knappt hålla ögonen öppna när de flyger upp för backarna i Holmenkollen.

– Det var jäkligt kul, men jag är glad att jag står här nu, säger Johaug.

Åkturen anordnades i samband med att BBC var på plats för att filma en Top Gear-trailer inför lanseringen av två nya kanaler på den nordiska marknaden, BBC Brit och BBC Earth. The Stig ska enligt uppgift ha fått tävla i en stafett mot bland annat Therese Johaug, backhopparen Rune Velta, Emil Helge Svendsen och snowboardåkaren Terje Håkonsen. Något som låter som en tävling i sann Top Gear-anda.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!