Tidigare F1-förare till WestCoast Racing

Tidigare Formel 1-föraren Gianni Morbidelli är klar för WestCoast Racing till premiärsäsongen av TCR International Series.

Italienaren, som tidigare även tävlat för Volvo i BTCC, kommer att köra en av teamets tre Honda Civic i det nya mästerskapet.

– Jag är riktigt laddad över att ansluta WestCoast Racing och jag kommer använda all min erfarenhet för att göra ett så bra jobb som möjligt, säger Morbidelli.

Morbidelli har kört två tester för teamet i Italien och Spanien som förberedelse inför premiären i Malaysia den 29:e mars.

– Mina första intryck från teamet, den nya bilen och mästerskapet är mycket bra och jag är redo för en ny utmaning. Jag är säker på att WestCoast Racing har förmågan och viljan att lyckas efter att ha mött dem och testat i Barcelona och Vallelunga, säger Morbidelli.

Italienaren blir den andra bekräftade föraren för WestCoast Racing i TCR jämsides amerikanaren Kevin Gleason, medan den tredje föraren inte är avslöjad ännu. Teamet kommer även fortsätta tävla i STCC med BMW-bilar där Fredrik Larsson är den hittills bekräftade föraren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!