Foto: Lotus F1 Team

Tipsligan i Formel 1 2013 – var med och tävla!

Äntligen! I helgen drar 2013 års Formel 1-säsong igång vilket är synonymt med en ny säsong för Teknikens Världs Tipsliga, sjätte säsongen i rad. Var med du också – fina priser att vinna!

På fredag är det träning inför Australiens Grand Prix, för att på lördagen övergå till kval och på söndagen – då är det äntligen race med bland annat regerande världsmästaren Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso och Lewis Hamilton, bara för att nämna några, i bilarna.

 Att följa Formel 1-säsongen på plats vid banan eller sittandes i tv-soffan är en sak, men för att ge det hela ytterligare en dimension av spänning och nagelbitande bör man absolut vara med i Teknikens Världs Tipsliga 2013.

 Det är sjätte året i rad som tipsligan äger rum och förra årets säsong lockade ett 40-tal teknikensvarld.se-besökares deltagande. Deltagarna tävlar mot varandra under hela säsongen, lopp för lopp, om vem som är bäst på att sia om vinnarna på F1-banorna.

 Inför varje tävlingshelg (till och med 24 november 2013) tippar deltagarna de tre topplacerade förarna i respektive lopp och utifrån det delas det ut poäng. Man tippar också vem som sätter snabbaste varvtiden under respektive lopp, vilket ger extrapoäng.

 Det kompletta regelverket finner du i Tipsligans officiella tråd på Teknikens Världs forum. Tänk på att första raden du tippar ska vara inlämnad senast nu på lördag, 16 mars, klockan 19.59.

 Fina priser till dem som tippar bäst

De tre i Tipsligan som tippat bäst under säsongen och har fått flest poäng efter målgång i Brasilien 24 november vinner fina priser enligt följande:

1:a pris

Större överraskningspris + den då alldeles färska boken Alla Bilar 2014.

2:a pris

Mindre överraskningspris + boken Alla Bilar 2014.

3:e pris

 Boken Alla Bilar 2014.

Priserna delas ut strax efter årets sista lopp i Brasilien den 24 november.

 Vill du deltaga i Tipsligan 2013?

 Anmäl dig då genom att skicka ett mail till tipsliganlive.se (obs! byt ut  till ett @) samt registrera dig gärna i officiella tråden för Tipsligan 2013 i forumet (dock inget forum-tvång för att deltaga) där du gärna får vara med och diskutera resultaten under säsongens gång.

 Tipsligan finns även på Facebook.

 Tipsligan poängadministration står några av ursprungsdeltagarna för.

Förresten...

Du har väl inte missat att Sveriges bästa Formel 1-blogg med Janne Blomqvist kör hela säsongen!?

OBS!

Första tipsraden ska som bekant lämnas in senast klockan 19.59 lördagen 16 mars. Detta klockslag gäller fortfarande trots att morgonens kval avbröts på grund av regn.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!