Tonåringar kör ut på Brands Hatch – mitt under pågående tävling!

Det finns personer som verkligen inte borde släppas ut i trafiken. Dessa brittiska ungdomar är exempel på det. Med sin bil ger de sig rätt ut på Brands Hatch mitt under pågående race.

Hade det inte funnits på film så hade man förmodligen inte trott på det, men nu var de korkade ungdomarna så pass korkade att de förevigade sitt hyss på film, något som nu sprids på nätet.Det var i går under en Fun Cup-tävling på klassiska Brands Hatch i England som några tonåringar fick för sig att köra ut med sin Volkswagen Polo mitt under pågående tävling. Bilen ägs av flickan i passagerarsätet och bakom ratten sitter hennes pojkvän som ville göra något ”kul”.Man saknar ord... och ungdomarna, de bara skrattar. Förstår inte hur dumt och farligt deras påhitt här.Nåväl, det ryktas i alla fall om att killen bakom ratten numera är singel.

Uppdatering

Nu har det släppts en film (se nedan) från lördagens Fun Cup-tävling på Brands Hatch där tonåringarna plötsligt dyker upp med sin bil på banan. Det är rätt komiskt att höra kommentatorn säga ”Why is there a Volkswagen Golf on the track?”, trots att han har fel. Det är ju en Polo, ingen Golf.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!