060105_toyota

Toyota förnekar kontrakt med Kimi Räikkönen

Toyotas F1-team har inte erbjudit Kimi Räikkönen något kontrakt från 2007. Det handlar helt enkelt om ett rykte. Det säger John Howett, president Toyota Motorsport.

Toyotas F1-team har gått ut officiellt och förnekar att de skulle vare sig ha erbjudit eller skrivit något kontrakt med Kimi Räikkönen för 2007. Spekulationerna kom igång sedan Fernando Alonso skrivit på för McLaren, Alonso som även han ryktats ha eftersökts av Toyota. Det förnekas också. Toyota Motorsports president John Howett:

- Det ligger inte någonting i ryktena om vare sig Alonso eller Räikkönen. Vi är bara i början av årets säsong och vi fokuserar nu på att avancera i konstruktörsmästerskapet med våra förare Jarno Trulli och Ralf Schumacher. Att överhuvudtaget gå ut och kommentera rykten brukar vara ett tydligt tecken på att något är på gång. Fortsättning följer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!