060126_nascar

Toyota inte välkomna av NASCAR fansen

Amerikanska NASCAR fans är otroligt "patriotiska". Toyotas besked om att de kör i serien 2007 har inte fått särskilt positiva reaktioner, kanske för att fansen är rädda för att de amerikanska märkena ska förlora?

Toyota kommer inte att få det lätt i NASCAR, vare sig av konkurrenterna eller från de hundratusentals fans som följer mästerskapet och är oerhört patriotiska mot "sina" bilar och förare. Vid en omröstning på NASCAR: s hemsida röstade 110,225 människor. Av dem gillade inte 46 procent att Toyota ska in i NASCAR! 31 procent tyckte det var OK och 23 procent menade att det inte spelade någon roll. Toyota säger sig dock inte vara oroliga eftersom deras deltagande i NASCAR: s pick-up serie fått väldigt god respons. Nästa år firar Toyota att de varit på den amerikanska marknaden i 50 år. Ett lämpligt sätt att fira blir väl att läxa upp Ford, GM och Chrysler på banan...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!