Världsmästare till WestCoast Racing i TCR-finalen

Tidigare världsmästaren i standardvagns-racing Rob Huff kommer att köra för svenskteamet WestCoast Racing i TCR-finalen på utmanande stadsbanan Macau.

– Banan i Macau är utan tvekan den mest utmanande banan jag har tävlat på och jag har många bra resultat där. Jag är verkligen glad över att ha blivit inbjuden att köra säsongsfinalen i TCR International i Macau och jag är övertygad om att vi kommer att ha en konkurrenskraftig bil för det här unika eventet, säger Huff.

Huff, som tävlar för Ladas fabriksteam i konkurrentmästerskapet WTCC i år, kommer att köra en av WestCoast Racings Honda Civic-bilar i Macau.

– Rob Huff är en av världens bästa touringcar-förare idag och det är en glädje att få välkomna honom till vår TCR-satsning och vår fjärde bil i säsongsfinalen i Macau. Det är ett kvitto på hur framgångsrik vår TCR-satsning redan är att vi kan attrahera en förare av Rob Huffs kaliber och han blir ett starkt komplement till Gianni Morbidelli och Kevin Gleason vilket gör oss ännu starkare i Macau, säger Greger Petersson, teamchef för WestCoast Racing.

TCR-finalen i Macau körs den 19-20 november.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!