Foto: Mediaempire och Polestar

Vinn en åktur med STCC-stjärnorna på Solvalla

Nästa helg är det STCC-tävling på Solvalla och nu ger vi dig chansen att på tisdag 4 juni få åka med STCC-stjärnorna Thed Björk, Richard Göransson och Jocke Mangs på just Solvalla.

Vad sägs om att få sitta i sätet bredvid när Thed Björk, Richard Göransson eller Jocke Mangs ger järnet på Solvalla i en Volvo S60 Polestar eller en BMW M3? Det enda du behöver göra för att få chans att vinna en plats är att maila in till webmaster@teknikensvarld.se med ditt namn, telefonnummer, din epostadress samt en motivering på max 15 ord till varför just du ska vinna. Märk ditt epostmeddelande med ”STCC” i ämnesraden.

 Vi vill ha ditt epostmeddelande senast klockan 23.59 söndag 2 juni. Du måste vara EU-medborgare och minst 15 år för att deltaga. Juryn som utser vinnaren består av Teknikens Världs redaktion.

 Du som vinner får åka med STCC-stjärnorna mellan klockan 09.00 och 11.00 på tisdag 4 juni. Så om du deltager i denna tävling är det en förutsättning att du verkligen kan vara tillgänglig vid nämnd tidpunkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!