091227-Nissan GT-R R35

Nissan GT-R R35 – kolfiberfrossa

Japans supersportbil numero uno i dagsläget, Nissan GT-R, är inte dum på något sätt. Dubbelturbo-V6, 480 hk och väldigt rolig runt banan. Men den kan bli ännu roligare, speciellt efter att Original Runduce försett bilen komplett kolfiberkaross och över 600 hästkrafter.

Tyvärr finns det inte speciellt mycket information kring japanska trimfirman Original Runduces version av Nissan GT-R. Det enda vi vet är att denna Nissan GT-R R35 ska ställas ut på Tokyosalongen i januari och att den då kommer att bjuda på en kaross helt i kolfiber så som vi ser den på bilden ovan samt en motor som modifierats på mer än en punkt och som ska ge över 600 hästkrafter.

Det ser lovande ut med alla skärmbreddare, luftutsläpp på huven och extra stor bakvinge à la Works-konverterad GT-R i Need for Speed: Shift. Men hur lovande får vi alltså vänta och se tills nästa månad.

Test och provkörningar

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!