Nissan GT-R rullar mirakulöst inte efter sladd

Ett gäng kallat Team Insanity Racing har tagit med sig en Nissan GT-R med 2000 hästkrafter för att försöka komma upp i 362 kilometer i timmen på en halv mile. Det går dock inte riktigt som de tänkt sig.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

När föraren börjar rulla kan man tydligt se hur försiktigt han måste ta det för att få ner alla hästkrafter i backen. När han väl kommit upp i fart så trycker han gasen i botten - och som det går undan. På nolltid har han kommit ikapp den andra bilen och gått förbi, och han når strax därefter också mållinjen. Det är då problemen börjar.

Bilen får plötsligt sladd åt vänster när föraren börjar bromsa vilket skickar in bilen i en rad piruetter. På något mirakulöst sätt välter inte bilen runt. Först går den upp på de båda högra hjulen, sedan de båda vänstra, och sedan faller tyvärr kameran ner. Men av de bilder vi kan se på bilen efter är det tydligt att den inte rullade, då taket fortfarande är helt intakt. Vad är det man brukar säga, tur i oturen?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!