Audi Luft

Nu kan du ha Audi även i ditt vardagsrum

Gillar du Walter de Silvas alster på vägarna kanske du också gillar hans senaste former ämnade för hemmet. Luft heter Audis senaste modell och är perfekt för att vila lekamen efter bilkörningen.

Volkswagen-gruppens designchef Walter de Silva har tillsammans med Audi Concept Design Studio och anrika italienska möbeltillverkaren Poltrona Frau låtit skapa en fåtölj som heter Luft.

 Denna Audi-fåtölj ser skaparen Walter de Silva som en perfekt balans mellan Poltrona Fraus ovärderliga hantverkskunskaper och Audis höga kompetens inom teknik.

Namnet Luft symboliserar fåtöljens svävande utseende och armstödens böjda form som påminner om fågelvingar. Fåtöljen i mjukt italienskt skinn väntas bli en framtida möbelklassiker.

Vill du koppla av efter en dags (Audi-)bilkörning i fåtöljen Luft är det bara att bege sig till Nordiska Galleriet i Stockholm för att beställa ett exemplar. 5250 euro kostar Luft, motsvarande 46400 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!