071102-nya-audi-a4-stylad

Nya Audi A4 redan stylad

Knappt har intrycken från visningen av nya Audi A4 på Frankfurtsalongen hunnit lägga sig förrän stylingföretagen sätter tänderna i bilen. Här är tyska H&R:s version av nya A4.

Direkt efter introduktionen av nya Audi A4 har H&R, chassispecialisten från Lennestadt redan nu sportchassiprodukter för leverans.

Det rör sig om en 35-millimeters sportfjädersats som utvecklar A4-modellen och ger en mer sportig look samtidigt som bilen får mer stabil gång.

Till S-Line-utförandet finns också en sportfjädersats som sänker bilen med 25 millimeter jämfört med standard. 18- och 19-tumshjulen som finns som tillval från Audi fyller väl ut hjulhusen tillsammans med H&R-sänkningen.

Trots den tuffare avstämningen och 19-tumshjul bibehåller man stora delar av komforten då bilen redan har en välutvecklad hjulupphängning som tål tuffa tag. Detta är viktigt för Audi då många bilägare gärna efterutrustar sina bilar med lägre chassi och större hjul.

 

H&R är inte nöjda med att enbart kunna leverera sportfjädersatser till nya Audi A4, utvecklingsarbetet är i full gång med att ta fram ställbart chassi samt krängningshämmare till bilen.

Detta är bil nummer två i Audi-programmet som har ändrad spårvidd jämfört med tidigare modeller. Många Audi-ägare byter ut sin gamla A4 till A5 eller nya A4. De kommer då att märka att navhål och offset är annorlunda på dessa nya modeller. H&R erbjuder då spacerpaket i eloxerad aluminium som konverterar fälgar från äldre Audi-modeller till nya A5 och A4 för att fylla ut hjulhusen så att det ser bra ut.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!