Lamborghini Nitro

Nya Lamborghini Nitro är här!

Lamborghini visar nu upp sitt senaste på fyra hjul. Läcker design signerad Italdesign Giugiaro ska tillsammans med en förarplats utan dess like locka nya kunder till det italienska märket med tjuren.

Lamborghini Trattori (alltså inte trattoria) presenterar nya Nitro, deras traktor av mellanstorlek effektmässigt. Designen är ny och banbrytande enligt Lamborghini som menar att det är så här framtidens traktorer ska se ut. Formgivningen överlät Lamborghini till Italdesign Giugiaro som ritar allt från stolar och kameror till bilar och tåg.

 Interiört trycker italienarna hårt på förarmiljön som är helt i fokus samt runtomsikten som är 360 grader.

 Det finns sex olika drivlinealternativ till nya Nitro, från 95 till 120,5 hästkrafter och mellan 397 och 480 newtonmeter. Toppfarten ligger normalt på 50 km/h men i ett miljövänligt läge begränsas den till 40 km/h.

 Några accelerationssiffror bjuder inte Lamborghini på, inte heller några tider runt Nürburgring. Tveksamt om några sådana blir officiella någonsin. Däremot tror vi att bra plöjartider kommer att poppa upp på nätet allteftersom nya Nitro har hittat ut till lantbrukare runt om i världen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!