Nya reglage i Bilväljaren

Nu blir populära Bilväljaren här på teknikensvarld.se lite bättre. Prova de tre nya reglagen som gör det ännu lite lättare för dig att välja ny bil.

Bilväljaren hittar du uppe i sidnavigationen på teknikensvarld.se. Klicka på ”Köpa bil” så kommer du direkt till Bilväljaren.

I våras lanserade vi Bilväljaren här på teknikensvarld.se i samarbete med Bilstart. Tanken är att man som bilspekulant ska kunna dra i några enkla reglage och blixtsnabbt få tips på lämpliga bilmodeller. Många har använt funktionen men allt kan alltid bli bättre och det är precis vad Bilväljaren har blivit nu.

I Bilväljaren hittar du nu tre nya reglage märkta med Teknikens Värld-loggan och det betyder att de bygger på resultat av våra tester. Det betyder också att de kommer att bli mer och mer exakta ju fler bilar vi testar.

Besök Bilväljaren i dag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!