Nya teknikensvarld.se slog rekord direkt

Nya teknikensvarld.se hann inte svalna det minsta innan den blev rykande het för första gången. Under förra veckan slog teknikensvarld.se nytt besöksrekord med råge.

Vi hann knappt lansera nya, responsiva teknikensvarld.se förrän vi slog vårt tidigare besöksrekord – och det med marginal.

Föregående vecka, det vill säga vecka 24, var vår första kompletta vecka med nya sajten. Under de sju dagarna från måndag till söndag gjordes det 166 837 unika besök på teknikensvarld.se (enligt officiella siffror från KIA-index). Det är en ökning med drygt åtta procent jämfört med vårt tidigare besöksrekord som låg på 154 185 unika besökare, något som uppnåddes med vår gamla sajt under vecka 6 tidigare i år.

166 837 unika besök under förra veckan visar återigen att teknikensvarld.se är klart störst i sin genre i Sverige. Ingen konkurrent kommer ens i närheten av de siffrorna. Faktum är att teknikensvarld.se var näst intill dubbelt så stora som exempelvis automotorsport.se.

Förra veckans rekord är en tydlig markering att nya teknikensvarld.se är lyckad och att ni besökare har tagit sajten till er. Nu satsar vi vidare mot nya mål och högre höjder. Men vi klarar det inte utan er besökare så ett stort tack till alla er som kikar in på teknikensvarld.se.

All statistik är hämtad från KIA-index som är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!