Nyhetsreporter visar hur man använder isskrapa... på lacken!

Alla vet att det är kölhalning som väntar om man använder isskrapa på annat än rutorna. Det kände tydligen inte denna amerikanska nyhetsreporter till.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Nyhetsreportern berättar för tittarna att det har fallit snö på bilarna. Hon kallar till och med situationen för extrem, vilket är märkligt eftersom de befinner sig i Spokane i delstaten Washington, några timmars bilresa öster om Seattle. Det är ju knappast så att de inte är vana vid snö där under vinterhalvåret.

Hur som helst, reportern visar hur hon borstar snö från en vans huv och så säger hon ”om du vill använda issidan” samtidigt som hon vänder på skrapan och börjar skrapa med den hårda sidan mot plåten. Hon tycker inte det fungerar riktigt lika bra utan anser att borsten är lite bättre.

Helt ovetandes om att det hon precis gjorde är förenat med kölhalning, att hon repar lacken.

Som tur är får hon sig en tillrättavisning av sina kollegor i studion som berättar att den sidan av isskrapan är till för vindrutan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!