Nytt mäktigt besöksrekord på teknikensvarld.se

Än en gång har teknikensvarld.se, med er hjälp, nått en milstolpe. Förra veckan slog sajten nämligen rekord så det stod härliga till. Över 200 000 unika besök nåddes för första gången.

Förra gången teknikensvarld.se slog besöksrekord var i juni, närmare bestämt vecka 24 i år. Det var första hela veckan med nya teknikensvarld.se som lanserades i början av just juni. 166 837 unika besök gjordes på Sveriges bilsajt nummer ett under de sju dagarna.

I förra veckan rök det rekordet all världens väg. Under vecka 35 passerades nämligen 200 000 unika besökare för första gången någonsin. Den exakta siffran landade på 210 800 unika besök. Det är en ökning med hela 26,35 procent jämfört med vår tidigare rekordnotering.

210 800 unika besökare förra veckan slår än en gång fast att teknikensvarld.se är klart störst i sin genre i Sverige. Exempelvis är siffran nästan dubbelt så hög som motsvarande siffra för vibilagare.se.

Vi ska inte sticka under stol med att en bidragande orsak till förra veckans rekord stavas nya Volvo XC90. Flertalet artiklar nådde högt i läsarantal, men ingen var i närheten av det intresse som XC90 väckte.

Vi vill passa på att tacka alla er som besökte teknikensvarld.se förra veckan och hoppas att ni, och många andra, fortsätter att följa med i vad som händer i bilvärlden via teknikensvarld.se. Mot nya och högre mål!

All statistik är hämtad från KIA-index som är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser.

Statistik vecka 35 år 2014 för alla sajter inom kategorin Motor. (Bild: KIA-index)
Ett års statistik, från vecka 36/2013 till vecka 35/2014. (Bild: KIA-index)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!