Ombyggnadskit gör din Honda Civic till en ”Bugatti”

En Bugatti Veyron kostar många miljoner att köpa. Om du vill komma åt lite av modellens stjärnglans finns nu ett billigare alternativ, ett ombyggnadskit för motsvarande 30 000 kronor som gör om din 90-tals-Honda Civic till en Bugatti. Nästan.

En Honda Civic Coupé av 1990-talsmodell går enligt annonser på Blocket att köpa för mellan 10 000 och 20 000 kronor, beroende på skick. Nog låter det en aning billigare än en Bugatti Veyron, som går lös på närapå tusen gånger så mycket. Nu kan du dock göra om din Civic till något som liknar en Bugatti, för betydligt billigare slant.

Detta glasfiberkit, som dök upp på internationella auktionssajten eBay, betingar ett pris på 4 500 dollar, motsvarande cirka 30 000 kronor och ska passa till just Honda Civic Coupé mellan 1992 och 1995 års modell. Visserligen hävdas i annonsen att det krävs en del mindre modifiationer för att kittet ska passa, men det kanske kan vara värt det för att få köra en "Bugatti"? Inga modifikationer på själva glasfibret ska dock behövas, och det är väl tur det.

Tyvärr får väl sägas att ombyggnadssatsen lämnar en del övrigt att önska vad gäller likhet med det dyrare alternativet, i form av en äkta Veyron, men kanske duger det för att lura någon vid en snabb blick i dunkel belysning. (Tveksamt det också, för att vara ärlig.) 

Är du sugen ändå? Länk till annonsen finns nedan.

Annonsen för ombyggnadskittet på eBay

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!