081017-opel-insignia-mod

Opel Insignia om Irmscher får bestämma

Knappt har vi hunnit avlägga den första rapporten från provkörningen av nya Opel Insignia förrän det första stylingpaketet presenteras. Självklart är det Opel-fanatikerna på Irmscher som ligger bakom.

Vectras ersättare, helt nya Opel Insignia, har tagits emot väl av publiken. Majoriteten har hyllat den för sitt snygga yttre och Teknikens Världs David Lilja tycker att märkets gubbstämpel en gång för alla är borttvättad.

Nu presenterar trim- och stylingfirman Irmscher från tyska Remshalden sin version av Opel Insignia, en dryg månad innan lanseringen runt om i Europa (Sverige får dock vänta till början av nästa år).

Utan att överstyla den har tyskarna lyckats göra bilen än mer muskulös än originalet. Tricken man har tagit till är en ny nedre frontspoiler, grovmaskig rutnätsgrill i svart (övre kromribban är valfri), sidokjolar, bakvinge modell lite större samt en diffuser som accentueras av fyra ändpipor i rostfritt. Som krydda på detta har man ett antal 20-tumsfälgar av olika utseende att välja på.

Vad stylingpaketet går loss på och om det kommer att gå att beställa på svensk mark är okänt.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!