Otålig Morgan-förare påkörd i korsning

Det är lätt att falla för frestelsen att visa sig på styva linan inför publiken på bilträffar. Men för den här Morgan-föraren gick det inte som planerat.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Föraren smiter ut framför en annalkande Peugeot i en fyrvägskorsning, men missbedömer uppenbarligen hastigheten den kommer med – och olyckan är ett faktum. Peugeot-föraren kommer i hög hastighet, dessutom i nedförsbacke, och hinner inte bromsa.

I stället kraschar den rakt in i baken på Morgan-roadstern, som trots den våldsamma kraschen ser ut att vara relativt oskadd efter olyckan. Detta trots att den här modellen, en Morgan 4/4, nyss firade 80-årsjubileum och till stora delar är byggd av trä.

Polisen, som uppenbarligen var i närheten när det hela inträffade, var snabbt på plats. Enligt videobeskrivningen blev ingen människa fysiskt skadad i händelsen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!