Parkeringsservice kvaddar Lamborghini Gallardo

Tidigare i veckan dök det upp bilder på nätet som visade en Lamborghini Gallardo Spyder som krockats av en parkeringsserviceanställd. Nu har det dykt upp en film som visar hur det gick till.

Det hela inträffade vid en hotellentré i Indien för några dagar sedan. En parkeringsserviceanställd (valet parker på engelska) lyckades på något underligt sätt låta gasfoten komma till tals för mycket. Kanske misstog han Lamborghinin för att vara en Tata Nano?En undanskyffling av en annan bil och en betongmur senare tog den förmodat ofrivilliga turen slut. Den italienska supersportbilen blev ordenligt hopknycklad i fronten och lär kosta en hel del att åtgärda. Förhoppningsvis har hotellet/parkeringsservicefirman en försäkring som täcker skadorna, annars kan det bli en dyr historia för föraren.Lyckligtvis undkom alla i närheten skador. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!