Polis förlorar körkortet efter ivrig manöver

En bilist i Norge har lyckats fånga en något överivrig polis på kamera under en bilfärd. Manövern som polisen utför gör nog inte många imponerade.

I videon ser vi hur en mötande lastbil blir omkörd av en personbil. Bakom kamerabilen ligger en polisbil som uppenbarligen inte blir allt för imponerad av omkörningen, utan bestämmer sig för att följa efter föraren som utförde den.

Kanske hade det varit bra med lite tålamod från polisens sida dock. Polisen försöker sig på att vända precis bakom personbilen utan en tanke på lastbilen bakom. Och det går ju som man kan tänka sig. Lastbilen har inte en chans att stanna utan åker rakt in i sidan på polisen.

Lyckligtvis skadades inte polisen, men hans ego fick sig nog en törn. Helt utan konsekvenser blev han dock inte, då hans körkort tillfälligt dragits in.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!