Race går från dåligt till värre väldigt fort

Är man mitt i ett race i en motorsport gäller det att kunna hålla sina känslor under kontroll. Det är emellertid precis vad dessa två förare INTE gör.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

När man tävlar med bilar mot andra bilar måste man vara beredd på att du när som helst kan bli påkörd från en annan förare, avsiktligt eller ej. I videon kan vi se vad som ser ut som en professionell tävling i någon form av amerikansk oval-racing-serie där bil nummer fyra får sig en rejäl tryckare av bil nummer 68 som resulterar i att #4 snurrar runt. 

Därifrån kan man tycka att det bästa är att hålla huvudet kallt och försöka köra ikapp igen, men föraren i #4 hade andra planer. Han ser rött efter att ha blivit snurrad, och kör ikapp #68 bakom säkerhetsbilen och börjar försöka knuffa av honom av banan. Efter att han till slut lyckas ser även föraren i #68 rött, och det hela eskalerar och liknar mer en demolition derby-tävling än vad det skulle vara från början. 

Den första putten var onödig från #68:s sida, men det som kommer efter är tusen gånger värre, och inte sportsligt någonstans. Publiken fick i alla fall lite underhållning av en form de inte väntat sig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!