Radiostyrd Land Rover Defender 110 – byggd i Lego

Lego är världens bästa leksak. Det bevisar den här bilen, en spanskbyggd Land Rover Defender 110, med full drivning på alla fyra, fjädring, bromsskivor, styrning och mycket annat. Totalt 2800 delar.

En spanjor vid namn Sheepo har garanterat haft en hel del fritid över men tanke på vad han åstadkommit. Han har lagt ned åtskilliga timmar på att bygga en Land Rover Defender 110 i skala 1:8,5, och han har byggt den i Lego!

 Denna radiostyrda Lego-bilar är utrustad med femväxlad låda plus back, fyrhjulsdrift som kan kopplas om till drivning på bara två hjul, skivbromsar runt om, långslagig fjädring och styrning med exakt antal rattvarv som på den riktiga bilen. Totalt sju motorer manövrerar alla delar och toppfarten ligger på 2,5 km/h.

 Denna Defender 110 i Lego är med i Lego Cuusoo där Lego-byggare kan dela med sig av sina alster. Om de får 10000 röster blir det en köpbar byggsats officiellt från Lego. Kanske vi får se den här Defendern i butik snart.

 Missa nu för allt i världen inte filmen och bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!