101213-evoque-projectkahn

Range Rover Evoque med Cosworth-motor

Lilla tuffingen Range Rover Evoque har inte hunnit ut på marknaden än men trimfirmorna har redan börjat smida planer för lill-Rangen. Engelska Project Kahn presenterar redan nu sina planer på att stoppa ned en Cosworth-trimmad motor under huven.

I höstas premiärvisades Range Rover Evoque i tredörrarsutförande och i november var det dags för femdörrarsversionen. Men någon hästkraftsstinn sportversion har vi ännu inte sett skymten av, vi hoppas ju på en motsvarighet till Range Rover Sport. Nu verkar det ändå som att vi kan vara lugna eftersom engelsmännen på Project Kahn planerar att sätta lite extra krydda på Evoque.

Project Kahn avslöjar inte mycket om vad de tänker göra, de har bara lagt ut en teaserbild på sin hemsida där de även antyder att en Cosworth-trimmad motor ska ta plats under motorhuven. Det låter lovande och nog gör sig Evoque bra med vitt tak och vita fälgar?

Läs mer

TV-TV

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!