100525-range-rover-q-vr

Range Rover Q-VR – terrängvagn eller privatjet?

Trots finanskris finns det många som har ett överflöd av pengar. Dessa utgör målgruppen för Q-VR – en förlängd och förhöjd Range Rover med lyxutrustning som ska motsvara ett privatjet.

 Design Q är ett företag som är specialiserat på att lyxanpassa redan dyra och exklusiva bilar. Deras senaste verk heter Q-VR och är något så exotiskt som en Range Rover med förlängd hjulbas, höjt tak och måsvingedörrar. Q-VR riktas inte helt otippat mot kunder i Mellanöstern som behöver ett transportmedel för att ta sig från sina privatjet till lyxsviterna.

Design Q har förstås inte bara satt Range Rovern i sträckbänk. Baksoffan har slitits ut och i dess ställe har Design Q monterat två stora fåtöljer som kan elmanövreras och förvandlas till liggfåtöljer. Mellan fåtöljerna finns en stor enhet som innehåller nödvändigheter såsom cigarrhumidor, kylskåp och mini-spa. Den som är beredd att betala extra kan säkerligen få Design Q att stoppa in nästan vad som helst i baksätet. Insteget till det enorma baksätet sker genom två stora lagårdsdörrar som öppnas uppåt. En liten trappa fälls ut för att underlätta klivet upp i den höga bilen, precis som på flygplanet.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!