Range Rover som fyrdörrarssedan – fungerar det?

Snart går kanske skam på torra land, för hur skulle världen se ut om Land Rover bygger något annat än vad de bygger i dag?

Allt fler biltillverkare som tidigare var omöjliga att förknippa med suvar, exempelvis Rolls-Royce, Ferrari, Alfa Romeo, Porsche, Lamborghini, Bentley och Maserati, tillverkar eller ska börja tillverka just suvar.

Men hur skulle det se ut om Land Rover går motsatt väg? De har under alla året tillverkat suvar och terrängfordon och är starkt förknippade med dessa biltyper. Tänk om de skulle få för sig att göra en Range Rover i fyrdörrars sedanutförande, så som vi ser på bilderna här.

Illustrationerna är, med Road Rover i åtanke, skapade av Kleber Silva som helt enkelt kombinerat Range Rover Velar med koncernsyskonet Jaguar XE. Är det ett lyckat giftermål eller ska Land Rover hålla sig långt borta från denna idé – vad tycker du?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!