Recenserade kundens BMW M4 på YouTube – fick sparken

Parkeringstjänster som är vanliga i utlandet är många gånger inte att lita på, det har vi sett otal exempel på genom åren. Här är ytterligare ett exempel, även om bilen denna gång inte direkt tog någon skada.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Internet är oberäkneligt många gånger, ibland i negativ och ibland i positiv bemärkelse. Denna historia är av senare typen.

Det hela började med att en film lades upp på YouTube, en film som visar hur en anställd vid en parkeringstjänst (valet parking på engelska) ska köra ner en kunds/gästs 431 hästkrafter starka BMW M4 Coupé i ett parkeringsgarage.

Men i stället för att bara köra ner den och parkera riggar han en kamera i bilen och recenserar den när han kör omkring. Inte så farligt kan tyckas, men det är ju inte riktigt hans uppgift och knappast vad kunden har betalat för.

Det är nu det oberäkneliga Internet kommer in i bilden. På BMW-forumet Bimmerpost skapades för fem dagar sedan en tråd när filmen hittades på YouTube. Frågan var vems bilen är. Trådskaparen ansåg att det inte gått riktigt till när bilen ”bara skulle parkeras”.

För två dagar sedan fick trådskaparen ett mail – från chefen på parkeringstjänsten. Denna person meddelade att tack vare tråden på Bimmerpost, med tillhörande filmbevis, kunde den anställde som inte utfört sitt jobb korrekt identifieras och fick därmed sparken.

Filmen som vi ser ovan är en kopia på originalet och tanken är att den ska fungera som avskräckande exempel till varför man inte ska använda parkeringstjänster.

En annan i samma genre, om än etter värre, är ”Din bil buskörs när den är på verkstad” som vi upplyste om för tre år sedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!