Regelbrytare får smaka på sin egen medicin

I trafiken har karma en risk att slå till om man bestämmer sig för att göra sina egna regler. I denna video syns tydligt bevis på detta då en Lexus-förare åker på en rejäl åktur.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I början av den korta videon ser man hur kamerabilen blir omkörd av en Lexus RX som varken verkar vilja hålla sig till fartbegränsningarna eller hålla sig i en fil. Det dröjer dock inte längre innan föraren åker på en rejäl smocka från en Dacia Duster i en korsning.

Precis när Lexusen ska åka förbi Dustern så bestämmer sig föraren av den sistnämnda att plötsligt svänga åt vänster, vilket leder till att bilen hamnar i sidan på Lexusen och skickar upp den på två hjul och över på sidan. Kraschen orsakas ju faktiskt av att Duster-föraren inte tittar bakom sig ordentligt innan denne svänger, men med tanke på hur Lexusen körde skulle det inte dröjt länge innan den föraren blev inblandad i någon annan olycka. 

Hur det sedan gick för förarna i respektive bil finns det ingen information om, men om alla bara kunde hålla sig till reglerna i trafiken skulle sånt här inte behöva hända. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!