Rösta på din favoritkrönika av Gunnar Friberg

Björn Sundfeldts fina porträtt av Teknikens Värld-legendaren Gunnar Friberg fick oss att sukta efter mer. Därför låter vi nu er läsare rösta på vilken av Fribergs krönikor som ska publiceras på nytt, här på webben.

Det var många av er som uppskattade Björn Sundfeldts läsvärda reportage om Gunnar Friberg, och nästan lika många verkar vara sugna på att läsa mer om, men framförallt av, den store kåsören Friberg.

Därför har vi bestämt oss för att publicer en av Fribergs bästa krönikor här på teknikensvarld.se nästa vecka. Vilken det blir bestämmer ni genom att rösta er favorit här nedan. Den krönika som får flest röster publiceras helt enkelt på nytt. Urvalet gjordes kort efter Gunnar Fribergs bortgång av Teknikens Världs dåvarande redaktion som publicerade tio av hans bästa krönikor.

(Om du inte har läst någon av krönikorna är vårt tips att rösta på den mest spännande rubriken, de höll nämligen nästan alltid vad de lovade).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!