Rysk trafikninja chockerar världen

De två senaste dagarnas stora virala succé är den ryska motorcyklist som kör på en bil på motorvägen, för att sedan slå en volt och landa på fötterna på bilens tak. I farten alltså!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi hakar på det virala tåget och visar filmen som har försatt en hel värld i chock.

”Hur är det ens möjligt?” och ”Det måste röra sig om en motorcyklist från yttre rymden” är några av alla de kommentarer från skärrade människor som hört av sig till oss.

Vårt svar på alla tusentals mail som ni besökare har skickat till oss är kort och gott: detta är ett klassiska exempel på en rysk trafikninja. En gammal anrik vägkrigare som normalt är duktig på att dölja sina skickliga färdigheter men som i filmen råkar avslöja sig för en sekund eller två.

Har du redan sett filmen? Bortse från den och allt dravel ovan. Har du det inte? Grattis, då har du nyss sett något väldigt extraordinärt som vi inte lär få se igen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!