Så enkelt förstör du din pickup

Den här mannen har kommit på det ultimata sättet att förstöra sin pickup. Det är så smart att han inte själv inser hur urbota dumt det är...

Okej, här kommer lite bakgrundsinformation. Läs detta innan du kollar på filmen:Du har ett stort träd, alltså riktigt stort, på din tomt som skymmer utsikten från altanen och som du därför ska ta ner. Att såga ner trädet är inga problem – det är bortforslingen som är bekymret... Tills du kommer på att du faktiskt är lycklig ägare av en klassisk Ford-pickup!Samtidigt med att du insåg detta så löste sig bortforlingsproblemet automatiskt. Frågan är bara – hur ska du få upp den stora trädstammen på flaket efter att du har sågat ner den? Det är nu ljuset går upp för dig! Du backar så klart bak pickupen mot trädet, så att stammen kan falla rakt ner på flaket när du har sågat av den.Så, nu kan du titta på filmen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!