Så här ska du inte göra vid en poliskontroll

Många har säkert blivit lite extra nervösa vid en poliskontroll, denna äldre man verkar bli riktigt uppstressad och ta helt fel beslut.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

När blåljus dyker upp i backspegeln har många av oss troligen blivit nervösa, även om vi inte gjort något fel. Det verkar även denna 72-åriga man drabbas av, men han har faktiskt gjort sig skyldigt till fortkörning.

Föraren verkar upprörd över böteslappen, men under diskussionen med polismannen uppmanas han att köra vidare och ha en bra dag. Det som händer sedan råder det delade meningar om, i stället för att köra därifrån lägger föraren i backen och kör upp på polisbilen. Vissa menar att det var avsiktligt på grund av att han anser vara felaktigt bötfälld, andra tror att det endast är en olyckshändelse på grund av att föraren blivit uppstressad. Vad tror du?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!