Sämst i världen på att parkera – ilsken är hon också

Visst är det okej att vissa är sämre än andra på att parkera, men denna tjej är långt ifrån okej. Inte bara verkar hon ha huvudet under armen, hon är dessutom aggressivt lagd – och riktar det åt fel håll.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det är långt ifrån första gången vi visar misslyckade parkeringsförsök, men frågan är om inte denna tjej tar priset i misslyckande i kombination med dumhet.

En stor, rymlig parkeringsficka och liten bil. Vad kan gå fel? Tydligen mycket. När bilen har positionerats till belåtenhet (dock inte enligt oss andra), inser hon inte att det inte finns utrymme för att öppna dörren, utan hon måste prova ett par gånger för att förstå att hon måste kliva ur på passagerarsidan. Tur i oturen så är det en Citroën C4 Cactus med skyddande ”airbumps” på sidorna, så plåtskadorna lyser förhoppningsvis med sin frånvaro.
Väl ur bilen inser hon att hon glömt dra åt handbromsen (dessförinnan har hon släppt upp kopplingen med växel i).

Men värst av allt – hon avslutar sin sejour på parkeringen med att sparka på den gula Citroënen, som om det vore den bilens fel och inte hennes eget att parkeringen blev så usel.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!