Se en Porsche 908 i action

Porsche 908 är en sanslöst häftig bil som på sin tid var mycket framgångsrik som racer. Tyvärr är risken att de allra flesta av oss aldrig kommer att få köra en, eller ens se och höra en i action. Då är det tur att det finns filmer som denna.
Mattias Skantze

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Filmen är från en träning till Rolex Monterey Motorsports Reunion - ett evenemang på Laguna Seca som ser hundratals historiska racerbilar mötas på samma bana. Och visst syns många häftiga bilar på banan i videon. Från legendariska Porsche 911 till BMW 2002.

Inte ska man glömma bilen vi åker med heller. Porsche 908 var en framgångsrik tävlingsbil på sin tid, och i händerna på FIA World Endurance Championship-föraren Gunnar Jeannette rör den sig snyggt fram längs banan. 

Ta en titt på videon och njut av ljudet från bilens 350 hästkrafter och skåda över de legendariska bilarna som delar banan med Jeannette.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!