Se över 2 500 vattenballonger bli överkörda av en Alfa MiTo

Vattenballonger har vi nog alla lekt med som barn. Få har dock haft så många som 2 500 stycken att leka med. Har man dessutom en Alfa Romeo MiTo så blir det världsrekord.

Det kanske inte är det mest meningsfulla världsrekordet som Alfa Romeo nu har valt att ge sig på att slå. Likväl så satte man sin testförare Terry Grant, som för övrigt har 19 andra världsrekord på sitt samvete (vilka det är framgår inte), på att slå världsrekordet för flest antal vattenballonger spräckta med hjälp av en bil. Rekordet lyder nu på 2 738 spräckta vattenballonger.

Poängen, förutom att få världsrekordet och att lansera Alfa Romeo MiTo QV i Storbritannien, må vara höljd i dunkel, men man har i alla fall lyckats bygga upp ett Alfa Romeo-märke med ballongerna. Och det ser väldigt blött och väldigt kul ut. Kanske någon som är sugen på att försöka sno rekordet från Alfa Romeo till sommaren?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!