Se tre idioter i sportbilar köra som dårar på allmän väg

En trio unga pojkar kallar sig professionella förare och kör som riktiga idioter på allmän väg, utsätter andra trafikanter för stor fara. Detta är så huvudlöst att man knappt tror det är sant.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Här ser vi tre sportbilar, en BMW M5, en Ford Focus RS och en Porsche 911 (plus ytterligare ett par till), med unga tjeckiska förare bakom ratten som kallar sig för professionella (jaså?).

De har filmat sin vilda körning på vägarna runt om Prag och lagt upp på YouTube för att alla ska kunna beundra hur häftiga de är. Det är bara det att mottagandet har blivit precis tvärtom. Kommentarer på YouTube och på andra sajter visar att folk tycker att killarna är sjuka i huvudet. Det skriver vi också under på, alla dagar i veckan.

Om du har ett behov av att köra skiten ur din bil – gör det på bana! Gör det absolut inte på allmän väg som denna trio gör. Att du utsätter ditt liv för fara är en sak, men alla andra ska inte behöva utsättas för den.

Over and out – och god kväll!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!