Seat utmanar till att köra utan sikt

I efterverkningarna av de allvarliga olyckorna med Teslas autopilot i USA är det många som blivit mer försiktiga med att ta bort kontrollen från förarna i bilar. Seat gör dock raka motsatsen - och utmanar folk att köra nya Seat Ateca med alla fönster täckta.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I en video kan man se hur Seat utmanar en tysk turist till att köra nya Seat Ateca med alla fönster täckta, något som turisten själv inte trodde kunde vara möjligt. Han får därefter sätta sig i bilen och endast använda sig av bilderna från bilens kameror för att navigera bilen runt en bana gjord av koner.

Föraren har med sig en instruktör i passagerarsätet för att se till att inget går fel och lyckligtvis går det alldeles galant, men vi får hoppas att detta inte är något som framtida Ateca-förare får för sig att testa när de har tråkigt på långresorna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!