Sista chansen att få tag på vår populära kalender

Teknikens Världs mångåriga tradition med en kalender i årets näst sista nummer fortsätter. Nu har du bara några dagar kvar på dig att införskaffa Teknikens Värld-kalendern för 2016.

Med Teknikens Världs populära kalender 2016 får du stenkoll på det kommande året. Förutom helgdagar och Sveriges konungs födelsedag kan du med kalendern på din vägg eller på ditt skrivbord inte missa någon av nästa års stora bilsalonger och motorevent så som Goodwood Revival, inte heller när nästa års Formel 1-tävlingar avgörs.

Varje månad ackompanjeras med en läcker Teknikens Värld-bild från 2015, från någon av våra testresor, Teknikens Värld live eller liknande. Klockrent för den motorintresserade och helgjutet för den kalenderbitne.

Du kan köpa vår kalender för 2016 i butik nu tillsammans med Teknikens Värld nummer 25/2015 eller beställa ditt exemplar online.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!