Skadeglädje när den är som bäst?

Att skratta åt andras olycka är normalt inte okej, men här kan man inte låta bli att dra lite på smilbanden.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Här får vi följa med bakom en Mercedes ML-förare som verkar vara av det lite osäkra slaget, eller åtminstone av det överdrivet försiktiga slaget.

Vid anslutningsvägens slut finns en väjningsskylt som säger att man ska lämna företräde till bilarna på vägen man är på väg ut på, men i detta fall finns det i princip inga bilar att lämna företräde till. Ändå bromsar Mercedes-föraren in ordentligt, något som får föraren i kamerabilen att lacka ur – han lägger sig på tutan för att visa att flytet i hans körning gick åt fanders.

Det får Mercedes-föraren i bilen framför att se rött, han beger sig ut och gestikulerar, troligtvis pekar han på väjningspliktsskylten (rödvit yield-skylt i USA). Han kliver in i sin suv igen, men verkar vara på väg ut en andra gång när han plötsligt... ja, det får du se i filmen.

Föraren i kamerabilen, han fick sig ett gott skratt i alla fall på en stackars (?) mans bekostnad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!