Skruvad katt sätter stopp för Toyota

Nyfikna katter ställer ofta till problem för sig själva men denna måste ändå ta priset. Hur lyckades kattungen ens ta sig in i fjädern?

Filmer med katter som har fastnat i diverse saker finns det en uppsjö av på internet, men det denna kattunge har lyckats med är nog ändå det mest spektakulära på länge. Enligt uppgift ska föraren av denna Toyota Land Cruiser ha kört i sju mil innan han stannade för att tanka och då upptäckte att något inte stod rätt till.Han lär ha blivit rejält förvånad när han lokaliserade problemet som visade sig vara en liten kattunge som på något sätt lyckats krypa in i vänster bakfjäder och fastnat. Att den lilla kattungen över huvud taget var vid liv är minst sagt otroligt med tanke på sträckan föraren kört. Tur för den omtumlade kattungen var dock att föraren vet hur man hanterar verktyg, och med hjälp av några andra kunde kattungen efter tjugo minuter befrias från sitt fängelse.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!