Smugglade BMW X6 inuti en VW-skåpbil

En rumänsk biltjuv trodde att han hade kommit på världens bästa sätt att smuggla en stulen BMW X6 över landsgränsen. Trots sin finurliga lösning åkte han fast.

Biltjuvar blir allt mer avancerade i sina tillvägagångssätt. En rumänsk klåfingrig tjuv stal en vit BMW X6 för att ta med hem till Rumänien. Sättet han transporterade den på är minst sagt uppseendeväckande.

Den smugglande biltjuven hade helt enkelt plockat isär X6:ans till minsta beståndsdel. Dörrar, huv, baklucka, hjul, chassikomponenter, interiör... ja, allt var isärplockat för att sedan tryckas in en Volkswagen LT-skåpbil.

Resan ut ur Italien gick bra, så även resan genom Slovenien och Österrike. Men när han kom till ungerska gränskontrollen gick det sämre. Lasten var misstänkt så tulltjänstemännen gjorde en sökning på bilens identifikationsnummer och fann att den var stulen i Italien.

Därmed var det slut på den här påhittiga rumänens smuggelkarriär för denna gång.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!