Spionera på grannen i en FBI-van

Har du alltid drömt om att äga precis en sådan van som den amerikanska polisen använde i de där gamla 80-talsfilmerna för att spionera på folk? Då har du chansen nu – det finns nämligen en till salu!

Denna bruna Dodge Ram Van ser ut som vilken anonym gammal amerikanare som helst. Och det är precis det som är meningen. På insidan döljer sig nämligen, för tiden, toppmodern avlyssningsutrustning.

Bilen har bara knappa 4000 mil på mätaren och beställdes ny av FBI 1989. När den var ny utrustades den med en full uppsättning av allt som kan tänkas behövas för att spionera på misstänkta brottslingar – och allt finns kvar. Enligt säljaren följer det till och med några inspelade band och anteckningsböcker.

Om du är sugen så har du inte så lång tid kvar på dig att förverkliga den där gamla FBI-drömmen. Kanske är det nu det är dags att sadla om till privatdetektiv? Auktionen går ut på tisdag och när artikeln skrivs så är det högsta budet på Ebay i USA, där den är till salu, uppe i motsvarande 95 000 kronor. Dyrt för en gammal Dodge-van, men billigt för den som vill vill leka privatdeckare på allvar...

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!