Storslagen Audi R8 gör ont i ögonen

Det finns stylingfirmor med känsla och det finns stylingfirmor som älskar det vulgära. Och så har vi Regula Tuning som har trollat med Audi R8.

Tyska Regula Tuning har presenterat ett nytt bodykit till Audi R8. Deras mål vid utvecklingen har varit att få R8 att vara mer av en racerbil. Slutresultatet kallar de för storslaget.

 Den redan stora single frame-grillen har blivit ännu lite större och mer markerad samtidigt som luftintagen på respektive sida om grillen har vuxit till att få grillens på Audi A1 att se klen ut.

 Baktill är det samma visa, stort och fläskigt med bikakemönstrat nät under bakljusen, en stor vinge och en diffusor som faktiskt känns i nättaste laget jämfört med resten av bilen.

 De svartvita fälgarna skriker ”se på oss!”. De ser ut att vara gigantiska men är bara 20-tummare. Synvillan utgörs av att dubbelekrarna fortsätter ut på fälgkanten. Effektfullt, ja visst! Men snyggt?

 Kostnaden för att få din R8 lika fin som Regula Tunings: 66000 kronor.

 Regula Tuning erbjuder även ett liten uppgraderingskit för V10-motorn som normalt ger 525 hästkrafter. För motsvarande 12000 kronor landar effekten på 560 hästkrafter.

 Regula Tuning erbjuder sitt bodykit till både V8- och V10-versionerna av R8.

 Vad säger du: Storslaget i dina ögon?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!