Sverigepremiär för nya Top Gear

Efter ett drygt år av programledarletande och förberedelser är det nu dags. En ny säsong av Top Gear har premiär och nytt för i år är helt nya programledare.

En 

hungrig Jeremy Clarkson pucklade på en ur produktionsteamet och Top Gears Clarkson/Hammond/May-era var över. Tre månader senare, i juni förra året, utsågs en ny programledare i Chris Evans som allteftersom har fått ”sidekicks” vid sin sida.

Och nu är det äntligen dags för nya Top Gear att premiärvisas i Sverige. Britterna fick se första avsnittet redan i helgen men det är i kväll, om man har kanalen BBC Brit, klockan 22.00 man kan se det från en svensk tevesoffa.

Våra kompisar på Feber har redan sett avsnittet och enligt dem är nya Top Gear en sämre kopia av Top Gear med Clarkson, Hammond och May. Mer om vad Feber tycker om exempelvis Chris Evans och Matt LeBlanc insatser, utan att de ”spoilar” avsnittet, kan du ta del av här.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!