Tåg krockar med limousin – olyckan på film

Är du lite extra försiktig vid järnvägsövergångar? Det var uppenbarligen inte föraren av denna limousin, som fastnade på spåret – och fick sin bil påkörd av tåget.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Den ovanliga olyckan, som fångats på filmen ovan, inträffade den 18 juli i år i Elkhart County, i delstaten Indiana i USA. Den Chrysler 300C-baserade limousinen transporterade en grupp tonåringar som firade en födelsedag, och skulle korsa en järnvägsövergång. Tyvärr verkar inte förarens uppsikt och kunskaper om sin bils förmåga varit tillräckligt goda – bilen fastnar nämligen hängande på upphöjningen där spåren går, varpå bommarna går ner och tåget kommer.

Ingen person ska ha kommit till skada i olyckan, men huruvida limousinen kommer repareras är väl mer tveksamt, även om den får sägas hålla ihop över förväntan med tanke på sin motståndare i krocken.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!