Tävling: Åk med en racerförare på Tierp Arena

Till helgen är det dags för STCC-tävling på Tierp Arena. Du som läser Teknikens Värld, och gillar oss på Facebook, har nu chans att vinna en medåkningsplats i en bil runt banan – redan nu på torsdag.

Säsongens sjunde och näst sista tävlingshelg i STCC-serien går av stapeln nu till helgen på Tierp Arena, en av Sveriges nyaste tävlingsbanor. Men redan på torsdag öppnar evenemanget med en dag då bland annat Teknikens Värld fått en medåkningsplats. Denna plats lottar vi nu ut till en av Er läsare.

Medåkningen sker alltså redan nu på torsdag 5/9, omkring klockan 12:00. Du behöver ha möjlighet att själv ta dig till och från Tierp Arena på torsdag. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att gilla oss på Facebook, och sedan skicka iväg ett mail med ditt namn till tavling@teknikensvarld.se. Skriv ”STCC” i ämnesraden.

OBS! Rättelse: Vi skrev tidigare att medåkningen ska ske i STCC-bil. Så är inte fallet, även om det sitter en tävlingsförare bakom ratten!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr