Foto: Lamborghini

Tävling – vinn en Lamborghini

3 696 Legobitar skapar denna gröna Lamborghini i skala 1/8 – om du sätter ihop dem i rätt ordning. Nu kan den bli din.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Att superbilstillverkare gör samarbeten med legendariska LEGO är inget nytt, bland annat har Porsche gjort det tidigare med modeller som har skenat i värde på begagnatmarknaden – för Lego alltså…

Denna Lamborghini Sian är oerhört detaljerad och har förutom saxdörrar till och med övernattningsväska i bagageutrymmet. Inredningen är även den återskapad i detalj (möjligen lite mer kantig än i den riktiga bilen… reds anm).

Postförsändelsen vägde 12,7 kg när denna kartong skickades till chefredaktörens hem, istället för till redaktionen, på grund av corona-pandemin. Foto: Marcus Engström

Nu har du som prenumererar på Teknikens Värld som papperstidning eller Teknikens Värld Premium digitalt chans att vinna just det här exemplaret. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail med ditt prenumerationsnummer till ­tavling@­teknikensvarld.se och skriva några rader om varför just du villhöver detta mästerverk. Sista svarsdag 14:e augusti. ­Vinnaren publiceras i Teknikens Värld nr 19/2020. Observera att Legot har 18-årsgräns, men kräver inget körkort. Alla som rimmar i tävlingsmailet sållas bort omedelbart och utan pardon.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om vår hantering av personuppgifter HÄR

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital prenumeration

Allt du vill veta om alla bilar

Gratis första månaden - därefter 99 kr/månad

  • Flest och mest omfattande tester av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen
  • Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!