Hans Hedberg på Techno-Classica

Techno-Classica – Europas främsta samlarbilsmässa

Just nu pågår Europas främsta samlarbilsmässa Techno-Classica i tyska Essen, Teknikens Världs Hans Hedberg har varit där.

Årets mässa är den 26:e i ordningen och pågår fram till söndag 30:e mars. I de 20 utställningshallarna utbredda på 120 000 kvadratmeter hittar du allt från sällsynta konceptbilar som du inte visste fanns, till en uppsjö av gamla klassiska Porschar. Med totalt 1 250 utställare är det en stor blandning av bilar och det bästa av allt är att de flesta bilar är till salu.

Priserna ligger visserligen 30-40 procent högre än i Sverige med trots det kan du ju passa på att njuta av de finaste klassikerna bilvärlden har att erbjuda. Utöver bilar säljs även delar och kuriosa. Har du inget planerat i helgen kanske du ska ta och boka in en sista-minuten-resa till Düsseldorf och besöka mässan, inträde kostar från 22 euro.

Teknikens Världs Hans Hedberg är just hemkommen från mässan och verkar helt tagen.

– Helt fantastisk, jag har inte varit med om något liknande tidigare. Säger Hedberg.

Bland besökarna syns allt från ryska oligarker till Porsche-ikonen Magnus ”Urban Outlaw” Walker.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!