Tesla Model S P85D förödmjukar BMW i8 i dragrace

En BMW i8 är ingen långsam bil. Tvärt om. Men i ett dragrace med Tesla Model S P85D, i ”insane mode” – ja, då verkar den nästan stå stilla.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vill du accelerera iväg från snabba sportbilar, och inte har en gammal Volkswagen Passat Diesel att tillgå, så kan du köra något modernare, och miljövänligare – varför inte en Tesla Model S P85D? Vi har bevis på att den klarar det, och det redan innan den uppdatering som vi kunde berätta om förra veckan.

Som vi kan se på denna film så duger det gamla, ”långsamma”, toppläget ”Insane mode” fullt tillräckligt för att hänga av en BMW i8, en inte alls långsam bil som därtill också är (delvis) eldriven.

Observera att racet verkar ske på vad som ser ut som allmän väg, och vi rekommenderar naturligtvis inte någon att försöka sig på samma sak på annat än inhängnat område.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!